MIT campus

More
13 years 1 month ago #4263 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"Itt viszont egyetlen elszólásom nem a saját öngyilkosságomat hozza magával. Soha nem voltam stratégának való. Ha az lettem volna akkor most nem a tábornokasszonynak kellene hátulról fölfelé rugdosnia. Nem dezertálni akarok, csak tudom, hogy ennek már akkor nem volt esélye, amikor belekeveredtem. Négy év igaz sok id?, de ez alatt a négy év alatt egyszer sem követtem el bármi olyat, ami miatt Azumi bajba kerülhetett volna. Nem tudtam, hogy mekkora bajban van, ebb?l az egészb?l pedig csak annyit tudtam kideríteni, hogyí valami nincs rendben. A tábornokasszony meg tudta oldani, hogy ebb?l ne legyen baj és Azumi választhasson. Akkor én azt fogom megoldani, hogy olyat válasszon, aki nem öli meg, bármennyire is harapnom kellene erre az esélyre. Sajnos ebben az is benne van, hogy meg kell bántsam és hogy el fogom veszíteni, de inkább az, minthogy azután miattam kerüljön ugyanoda vissza ahol volt."

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 month ago #4264 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- Látod, nekem is éppen ez a fontos. Azumi piszok rendes csaj, kedves is. Megérdemli a boldogságot. Az anyja viszont egy szörnyeteg. Genetikai beavatkozások, brainlock, emberek eltüntetése, és még pár ás hasonlóan szemét húzás. De az öngyilkosságba kényszerítés is mindennapos. Miért jó nekik a genetikai mérnökösködés? Mert a megervezett gyermek DNS szekvenciáját szabadalmaztatják, és abból "árucikk" lehet, de a "prototípustól" elvárják a sikert. De nem lennék meglepve, ha céges mágus olvasná az emlékeit, és m?érzetre írná ?ket, a Full-X m?érzet pedig jó megoldás lehet a klónok tanítására, ne feledd, mint a mátrix ez is mehet gyorsítva. Akkor már csak a Brainlockot módosítják. Ennyire szörnyetegek ott a Renrakunál. De ha egy projekt nem hozza a számokat, nyoma sem feltétlenül marad. Azumi egyénisége viszont nem egy megtervezett program, nem a tökéletesen megcsinált biorobot, hanem egy csodálatos teremtés. És pont azt mutatja meg, ott is történhetnek csodák, ahol az ember nem várná. Még a Renrakunál is. Szerinted miért nem érdekel, hogy mennyibe kerül ezt megadni?

- Viszont amikor azt mondtam, hogy nem vagyok leszbicica az csak az igazság fele volt. A másik fele is benne volt sok dologban amit mondtam: Nem vagyok céges. Sem céges, sem politikus nem lennék szívesen. Szerintem te sem. Egy ilyen kapcsolatban el?ször ? vesztene el téged, mert át kéne változnod, utána te vesztenéd el ?t, mert akkor már program gondoskodna a boldogságáról. De tudod, Azumi meg éppen azon gondolkodik, hogyan lesz nekünk jó.

- Kérdezted mi a terv a céggel. Megmondom ?szintén egy f? cél, és egy mellékes cél van. A f? cél annyi, hogy Azumi a személyiségével együtt túl értékessé váljon ahhoz, hogy a Renraku megpiszkálja, mert ? alapján akarnak biorobotot eladni. A másik az: Ahhoz, hogy választhasson valakit, az illet?nek kell karrier. A cég ilyen esetben segít a karriert megteremteni. Bárkit is talál Azumi, ennyivel tudom segíteni. Nekem hegyesek a füleim, és lehet, hogy lel?nek a picsába és nem leszek hosszúélet?, de nem fogok mostanában a nyugdíjra gy?jtögetni. És majd 4000 éves fejjel, ráncos seggel és mellekkel esetleg beülök a pentagonba, de addig nekem sem való. De valahogy csak összehozzuk, hogy jó legyen Azuminak ez a helyzet.

More
13 years 1 month ago #4265 by Nyarlathotep
-"A probléma másik része pedig az, hogy a tábornokasszony négy nap alatt közelebb került Azumihoz, mint én négy év alatt. Azt nem tudom, hogy annyira meg is ismerte-e, de gyanítom így történt. Azokkal az er?forrásokkal és lehet?ségekkel, ráadásul id?vel pedig nem versenyezhetek, ahogy a brainlockkal sem tudom fölvenni a versenyt. Ha mindenképpen úgy szeretné én szívesen parádézok maguk mellett még egy ideig, de szerintem jobb volna el?bb bedobnom a törülköz?t, amíg komolyabb lelki sérülés okozása nélkül megtehetem, mint kés?bb amikor már azt is mérlegelnem kell, hogy mekkora maradandó károsodást fogok ezzel a lépéssel okozni. Ha gondolja akkor ezt itt és most fogom közölni Azumival, ha azt szeretné, hogy ketten beszéljük meg akkor azt fogom tenni, de ahogy itt rengeteg dolog kisiklott az irányításom alól, illetve rengeteg dolog kívül is esett rajta, ez is egy ilyen."

Csapat riadó!

More
13 years 1 month ago #4266 by TheElf
- A Brainlock nem jelentett fair terepet. De sok szempontból most az én helyzetem is érdekes lesz. Ha azt akarjuk, hogy vendégeket fogadhasson, nem lehetek ott folyamatosan mellette. Azon gondolkodom, hogy kicsit átvariálom a hidat. De lehet, hogy a mostani fejlesztés ebben is segít. Viszont, ha azt szeretnénk, hogy Azumi találjon valakit, nem árt ha számba vesszük kiket is találhat, és honnan. Viszont nem árt, ha Azuminak lehetnek olyan programjai, ahol nem emlékeztetik arra, hogy ? Miss Renraku. Ezért jutott eszembe a meglepetés utazás. De ezért jutottak eszembe a srácok Rentonban.

- ?k egy elég balhés, rossz hír? társaság, de olyan ügyben akarták rájuk húzni a vizes leped?t, amiben nem voltak b?nösök, és bizony elég csúnya dolgok történhettek volna, ha hagyom. És amúgy sok szempontból ?szinte és rendes gyerekek. És egészen biztosan nem a céges vezet?t látnák Azumiban. Ez jó kikapcsolódás lehet neki, még akkor is, ha a banda képes és felfesti a monját egy motorra. Kitelik t?lük.

Mindenesetre nem lennék meglepve, ha Azumi már ennyi id? alatt végzett volna a nézel?déssel. Így pedig nem szerencsés sok részletet most kitárgyalni, de ha Azumi felébredt bízom benne, hogy tud beszélni Jeffel. Mindenesetre ez jelenleg érdekes helyzetnek hat. F?leg úgy, hogy így a cég vezetése is érdekesen lesz kijelölhet?. De az legyen a legkisebb probléma.

- Mindenesetre ha hazaérünk vethetem bele magam a céges dolgokba, de ha azt akarom sokféle ember forduljon meg a szép új székházban, akkor azt hiszem sokféle dologra kellhet labort berendezni. És sok ismer?st kellhet oda elhívni. Hosszú lesz az a beszerzési lista.

More
13 years 1 month ago #4274 by Nyarlathotep
-"A Brainlock most sem jelent fair terepet, tehát ha a tábornokasszony meg is adta a lehet?séget az els? dolog amit ki kell várni az a Renraku válasza erre, bárki is a próbálkozó. A számbavételnél viszont nem tudok segíteni. Az én ismer?seim nagyon messze vannak attól amit a Renraku elfogadna. A programokkal kapcsolatban, ha úgy parancsolja egy ideig elvihetem, de eddig nem kellett elvinnem. B?ven elég volt neki, hogy részt vehet azokban a marhaságokban, amiket mi szerveztünk. Viszont nem én leszek a szerencsés választott, így inkább jobb volna ezekkel a programokkal várni addig, amíg az igazi jelölt elviheti valahová."

-"Igaz a tábornokasszony tudja, hogy mit csinál, de azt a bandát nem tartom jó választásnak. Ha meg akar veretni valakit, akkort jó, de egy ilyen "látogatásra" család vagy nem család, a balhé és a rossz hírnév miatt nem hiszem, hogy szerencsés választás, a döntés viszont a magáé. Azt viszont nem tudom, hogy mit fog a Renraku reagálni, hogy ha kiderül, hogy Azumi b?nöz?kkel tartja a kapcsolatot, ha ?szinték, ha nem. A Renraku értékrendjében Robin Hood is b?nöz?."

-"Ha segíthetek a logisztikában, szívesen segítek, bár nem hiszem, hogy oda a sereg kell, vagy néhány kölcsön vett CTC-s teherautó, meg pár kopasz. A lista összeállításában viszont nem nagyon tudok segíteni. Nem hiszem, hogy Azumi pont Kirill alezredessel akar találkozni vagy Nekraszov ezredessel."

Csapat riadó!

More
13 years 1 month ago #4275 by TheElf
- Megveretésre nem jó a banda. De, ha tartasz t?le, lemondom a látogatást, bár nem fognak örülni, és a többségüknek nincs priusza. De akkor marad mozi vagy más egyéb program.

- Rendben, bár sok olyan dolog van amire nem gondolok. És ne feledd el, nem tudjuk Azumi hogyan viseli a hírt. Mert bár könny? kitalálni sok jó érvet miért teszel le róla, nem könny? jóval el?állni. Azzal sem, hogy "hirtelen" napok alatt lett valaki, aki eddig nem volt, ha nem is látott lányok közelében. Az "anyád kinyírna" persze lehet igaz is, hiteles is, de nem tudom mit reagál rá.

Time to create page: 0.382 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.