- Thank you received: 0
MIT campus
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Viszont amikor azt mondtam, hogy nem vagyok leszbicica az csak az igazság fele volt. A másik fele is benne volt sok dologban amit mondtam: Nem vagyok céges. Sem céges, sem politikus nem lennék szívesen. Szerintem te sem. Egy ilyen kapcsolatban el?ször ? vesztene el téged, mert át kéne változnod, utána te vesztenéd el ?t, mert akkor már program gondoskodna a boldogságáról. De tudod, Azumi meg éppen azon gondolkodik, hogyan lesz nekünk jó.
- Kérdezted mi a terv a céggel. Megmondom ?szintén egy f? cél, és egy mellékes cél van. A f? cél annyi, hogy Azumi a személyiségével együtt túl értékessé váljon ahhoz, hogy a Renraku megpiszkálja, mert ? alapján akarnak biorobotot eladni. A másik az: Ahhoz, hogy választhasson valakit, az illet?nek kell karrier. A cég ilyen esetben segít a karriert megteremteni. Bárkit is talál Azumi, ennyivel tudom segíteni. Nekem hegyesek a füleim, és lehet, hogy lel?nek a picsába és nem leszek hosszúélet?, de nem fogok mostanában a nyugdíjra gy?jtögetni. És majd 4000 éves fejjel, ráncos seggel és mellekkel esetleg beülök a pentagonba, de addig nekem sem való. De valahogy csak összehozzuk, hogy jó legyen Azuminak ez a helyzet.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
- ?k egy elég balhés, rossz hír? társaság, de olyan ügyben akarták rájuk húzni a vizes leped?t, amiben nem voltak b?nösök, és bizony elég csúnya dolgok történhettek volna, ha hagyom. És amúgy sok szempontból ?szinte és rendes gyerekek. És egészen biztosan nem a céges vezet?t látnák Azumiban. Ez jó kikapcsolódás lehet neki, még akkor is, ha a banda képes és felfesti a monját egy motorra. Kitelik t?lük.
Mindenesetre nem lennék meglepve, ha Azumi már ennyi id? alatt végzett volna a nézel?déssel. Így pedig nem szerencsés sok részletet most kitárgyalni, de ha Azumi felébredt bízom benne, hogy tud beszélni Jeffel. Mindenesetre ez jelenleg érdekes helyzetnek hat. F?leg úgy, hogy így a cég vezetése is érdekesen lesz kijelölhet?. De az legyen a legkisebb probléma.
- Mindenesetre ha hazaérünk vethetem bele magam a céges dolgokba, de ha azt akarom sokféle ember forduljon meg a szép új székházban, akkor azt hiszem sokféle dologra kellhet labort berendezni. És sok ismer?st kellhet oda elhívni. Hosszú lesz az a beszerzési lista.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Igaz a tábornokasszony tudja, hogy mit csinál, de azt a bandát nem tartom jó választásnak. Ha meg akar veretni valakit, akkort jó, de egy ilyen "látogatásra" család vagy nem család, a balhé és a rossz hírnév miatt nem hiszem, hogy szerencsés választás, a döntés viszont a magáé. Azt viszont nem tudom, hogy mit fog a Renraku reagálni, hogy ha kiderül, hogy Azumi b?nöz?kkel tartja a kapcsolatot, ha ?szinték, ha nem. A Renraku értékrendjében Robin Hood is b?nöz?."
-"Ha segíthetek a logisztikában, szívesen segítek, bár nem hiszem, hogy oda a sereg kell, vagy néhány kölcsön vett CTC-s teherautó, meg pár kopasz. A lista összeállításában viszont nem nagyon tudok segíteni. Nem hiszem, hogy Azumi pont Kirill alezredessel akar találkozni vagy Nekraszov ezredessel."
Csapat riadó!
- Rendben, bár sok olyan dolog van amire nem gondolok. És ne feledd el, nem tudjuk Azumi hogyan viseli a hírt. Mert bár könny? kitalálni sok jó érvet miért teszel le róla, nem könny? jóval el?állni. Azzal sem, hogy "hirtelen" napok alatt lett valaki, aki eddig nem volt, ha nem is látott lányok közelében. Az "anyád kinyírna" persze lehet igaz is, hiteles is, de nem tudom mit reagál rá.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Renton Bandái
- Toborzó körút a turistanegyedben
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?